Despre mine

Mai multe date despre mine puteti gasi la adresa:

www.petrerau.inforapart.eu/

3 răspunsuri to “Despre mine”

 1. Marga Mangu Says:

  Buna ziua dle Rau.

  Imi cer scuze ca va deranjez, dar am nevoie de o opinie avizata, cinstita, clara in legatura cu o problema pe care o am cu calculatorul meu.

  La mine in casa au intrat foarte multi oameni care, dupa opinia mea, mi-au creat probleme in calculator : calculatorul incarca greu filme, ziare : se opreste din nimic, fara nici o interventie a mea in el : accesul la yahoo.com (cu toate ca am parola si intrebari personale de autentificare) se face greu – cand am incercat sa sterg contul de pe yahoo sau sa imi modific intrebarile, nu s-a putut : nu pot sa trimit email-uri cand vreau si cui vreau.

  Poate dvs, cu experienta dvs in domeniul calculatoare, ma puteti ajuta. As fi incantata sa imi rezolv problemele mele pe calculator cu ajutorul dvs.

  oldmeno1 (alias Marga Mangu)

 2. petrerau Says:

  Buna ziua!
  Problemele la care va referiti pot avea mai multe cauze. De la distanta e mai greu sa va pot ajuta, dar cateva sfaturi va pot oferi, sperand ca va sunt de ajutor:
  1) Daca mersul greu al calculatorului ar putea fi dintr-o incarcare prea mare a sistemului: prea mult spatiu ocupat pe disc, de pilda peste 70-80%, prea multe programe instalate si care se deschid si ruleaza in background (nu sunt la vedere) memoria interna este prea putina (poate fi upgradata) etc. Incercati pentru inceput sa: a) scoateti/dezinstalati unele programe instalate care nu va folosesc la nimic. b) faceti o curatare de disc (click dreapta pe cate o partitie de disc, apoi Properties, apoi Disk cleanup) c) la fel si cate o defragmentare pentru fiecare partitie de disc in parte (Start/All programs/Accesories/System Tools/Disk defragmenter…). Daca nu castigati in rapiditate dupa aceasta, mergeti la pasul urmator.
  2) Incercati o devirusare a calculatorului. Asigurati-va ca aveti un devirusor serios instalat si ca el functioneaza. Lansati chiar dvs. o devisusare completa. Daca in urma devirusarii problemele dispar, e in regula. Dar este posibil sa va anunte/previna despre unii virusi gasiti in calculator, dar pe care programul nu-i poate sterge si nici dvs. manual nu puteti face asta. De aceea apelati la punctul urmator.
  3) Acest punct il recomand cu prioritate, chiar daca l-am pus la coada. Motivul cel mai probabil, la cele semnalate de dvs. e ca aveti un virus ascuns in calculator care va provoaca toate aceste necazuri. De aceea, cel mai indicat este sa reinstalati sistemul de operare si toate celelalte programe utile, cu toate masurile necesare (ce credeti ca aveti util pe discul de baza, probabil discul C, sa le copiati undeva, chiar si pe discul D, sau E, sau pe suporti externi, sa instalati SO, cu formatarea discului de baza (C), sa instalati drivere de placa de baza, video, imprimanta, camera Web, alte programe care va trebuiesc la loc, retea, devirusor etc.).

  Bineinteles, operatiile de la punctul 3 sunt cele mai sigure, dar daca nu va pricepeti sa le faceti corect, solicitati mai degraba ajutorul unui specialist.
  Desigur, ar fi multe de spus, dar nu le putem lamuri pe toate aici la nivel de detaliu. Sper insa ca veti reusi sa inlaturati problemele pe care le intampinati acum cu calculatorul dvs. si ca va sunt de ajutor cele cateva indicatii de mai sus.
  Mult succes!

 3. Marga Mangu Says:

  Va multumesc pentru raspunsul dvs rapid.

  Ca o dovada ca cineva imi intra in calculator este si faptul ca DUPA ce v-am scris am un acces la internet rapid si fara probleme.

  In primul rand este o dovada ca sunteti cunoscut si respectat si temut in comunitatea specialistilor IT (punct castigat pentru mine pentru ca am avut sansa sa va gasesc)

  In al 2-lea rand este, pentru mine, o dovada ca nu m-am inselat si este cineva care are acces la computerul meu.

  Bineinteles ca va voi urma instructiunile si imi iau libertatea de a va mai deranja daca voi mai avea probleme cu calculatorul meu.

  Cu inemsa stima si respect,

  oldmeno1 (alias Marga Mangu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: